martes, 23 de noviembre de 2010

El "puta Barça" divideix Cornellà

http://lordserer.blogspot.com

Els càntics contra el FC Barcelona provoquen 'enfrontaments' a l'estadi de l'Espanyol

Els càntics contra el FC Barcelona provoquen enfrontaments sonors a l'estadi del RCD Espanyol, durant els partits del club català. Des de principis de temporada, el tradicional càntic de "puta Barça!" va ser desterrat de la grada periquita, però els joves de la Corba el van recuperar en un partit i van ser xiulats des de sectors de l'estadi, que entenen que aquests crits donen mala imatge al club.

Això va molestar al nombrós grup d'animació, que no entenen que des de la tribuna se'ls xiuli per un càntic puntual contra el Barça quan són el motor de l'ambient a Cornellà. A més leguen que en els partit del FC Barcelona al Camp Nou-i fins i tot els del Barça B al Miniestadi-se senten crits contra l'Espanyol sense que la grada culer recrimini res a aquells que canten. "Si alguna vegada he de matar serà un periquito de Sarrià!", És un càntic habitual quan juga el Barça.

Com a resposta als xiulets, han multiplicat els "puta Barça" durant els partits. Contra l'Hèrcules, en els primers minuts es va cridar el "puta Barça" i es van escoltar alguns xiulets. Molestos, la Corba-i altres socis que els donen suport-van insistir amb més força en el càntic i llavors la xiulada de l'estadi va ser general.

No és la primera vegada que els càntics de la Corba provoquen divisió a Cornellà. Durant la polèmica amb el cas Tamudo la temporada passada, des de la Corba es va recolzar a l'ex capità, i corejaven el seu nom en el minut 23 de cada partit, el que també provocava xiulets des de la tribuna. El que sí sembla completament desterrat de l'estadi de l'Espanyol és el "puta TV3".