jueves, 8 de octubre de 2009

נקמורה, Kameni, פארחה ואת בן סהר נעלמו

נקמורה, Kameni, פארחה ואת בן סהר נעלמו

אספניול RCD הבינלאומי כבר טס להתרכז עם הבחירות של קדימה ההתחייבויות הבינלאומיות שנקבעו על ידי לוח השנה של פיפ"א עבור אלה בשבועיים הקרובים שלהם.

Shunzuke נקמורה טס ליפן, שם שיחק nipona הבחירה התחייבויות שני משחקי ידידות. האחת, ביום שבת, October 10, נגד סקוטלנד, ב קרב אשר יסופקו יוקוהמה. ארבעה ימים לאחר מכן, היפנים יריבו ישולבו מבחר של אפריקה טוגו, ב Miyagi.

למעשה, טוגו תהיה היריבה של קמרון שבת, עם Kameni במטרה ללא חת אריות במשחק כי רואה את שתי קבוצות ב -10 באוקטובר ב יאונדה. הוא גם טס הבוקר ניקו פארחה, עם מחויבות כפולה באופק הבינלאומי. במקרה שלו, זה מול פרו albiceleste (אוקטובר 10) ואורוגוואי (14 אוקטובר), חיוני זעזועים בעתיד בגביע העולם הבא ארגנטינאי Qualifiers גביע.

יש גם בשבוע עסוק בן סהר, אשר נתפס עכשיו יעד טיסה תל אביב ב -10 עם הבחירה שלו לעמוד מול מולדובה. ביום רביעי -14 באוקטובר האירוע הוא בשווייץ.


פורלי, בארגנטינה

ולא יהיו אלה ימים של אימון ראשון עם נבחרת ארגנטינה את חואן פורלי המרכזי, אשר נסע עם ארגנטינה רשות כדי לפתור כמה עניינים לטפל כמה ביורוקרטי בעניינים אישיים.

Joan Collet:: "L´últim que m´agradaria és que hi hagués un problema amb Casanova"

I per finalitzar, i seguint parlant de polèmiques, deixa molt clar com està la qüestió amb el Coordinador del Futbol Base Josep Manel Casanova en el seu enfrontament amb el directiu responsable del mateix, Antonio Morales: "Josep Manel és una institució en el club i es mereix tot el respecte. Però ara toca estrènyer-se el cinturó i les funcions delegades en la direcció esportiva li han marcat una línia que té el suport del consell. L'últim que ens agradaria és que hi hagués un problema amb Casanova, però el senyor Morales té tota la confiança del Consell i el President".

Joan Collet i les banderes a Cornellà-Prat

"No em fa nosa cap bandera, tret que sigui anti-constitucional"

Collet ha estat des-de la seva arribada a l´entitat un lluitador contra el que ell mateix va definir al seu dia com a nacionalculerisme, però ara la seva nova responsabilitat institucional podria fer pensar que afluixar el nivell de crítica; el Conseller Delegat malgrat tot afirma que seguirà vigilant d´a prop aquesta qüestió "si el President no em desautoritza. Quan he sentit que el meu club ha estat insultat i menyspreat he sortit a protestar i a defensar-lo, i això no té res a veure amb el càrrec". Collet considera lamentable el fet que "sempre se'ns ha fet creure que els catalans eren ells i que nosaltres sobràvem, sobretot aquests historiadors, que passen de puntetes per la seva història, en què hi ha alguna cosa de la qual s'haurien d'amagar", al temps que defensa el vcaire apolític de la nostra entitat: "nosaltres som un club menys polititzat que el Barça. Som un club plural. Som el reflex de la realitat catalana. Hi ha gent de tota mena. I li dic una cosa, hi ha la mateixa proporció de gent d'esquerres que al Barça, al Sabadell i al Badalona, perquè és la realitat de la societat catalana". En aquest sentit, Collet es possiciona pel que fa a la denominada guerra de les banderes que està reviscolant amb l´arribada a Cornellà-El Prat, afirmant que "a mi no em fa nosa cap bandera, tret que sigui anticonstitucional. El que no m'agrada és anar al futbol a reivindicar res. Em molesta el mal ús que se'n fa. Si l'estimes tant, penja-la al balcó de casa teva".
Però no contesta a la discriminació de que el Gol de Cornellà pugui tapar la publicitat mentre que a d'altres part de l'Estadi no es pugui fer.